За нас

 

Националният конкурс "Усмивка на годината" е създаден през 2007 г. от българското издание на международната дентална медия - в-к „Дентал Трибюн”.

В конкурса взимат участие специалисти от различни сфери на денталната медицина, които съгласно регламента се състезават в шест категории: „Комплексно естетично възстановяване“, „Керамични възстановявания“, „Композитни възстановявания“, „Розова естетика“, „Ортодонтски случай“ и „Имплантологичен случай“. Към регламента на конкурса е учредена и допълнителна категория: “Студентски клиничен случай”.

 

Целта на конкурса е да бъдат отличени професионалните постижения на българските лекари по дентална медицина, които работят в областта на денталната естетика, както и да се фокусира общественото внимание към качеството и нивото на предлаганите дентални услуги в България.

 

Жури, съставено от световноизвестни авторитети в сфертата на денталната медицина определя победителите във всяка от категориите чрез анонимен вот, който се осъществява онлайн.

 

Всички наградени дентални специалисти получават дизайнерски статуетки и множество материални и образователни награди, осигурени от партньорите на проявата.

През 2017 г. предстои дeсетото, юбилейно издание на конкурса.

В-к „Дентал Трибюн” е най-влиятелното специализирано издание за дентална медицина в България и Македония. Вестникът е част от международната медийна група DTI- германски издател с 23 издания на 19 езика, разпространявани в над 90 страни.

 

Изтегли медийното портфолио на издателството ТУК
ЗА КОНТАКТИ:
Дентал Трибюн България ЕООД
София 1421, кв. Лозенец
ул. Крум Попов 56-58,
betahaus, ет. 3
тел.: 0897 958 321
office@dental-tribune.net