Усмивка на годината
 
ung2018_top.jpg
 
 
Picture_UNG(1).jpg
 

за конкурса

Националният конкурс „Усмивка на годината“ е създаден през 2007 г. от българското издание на международната дентална медия - в-к „Дентал Трибюн”.

В конкурса взимат участие специалисти от различни сфери на денталната медицина, които съгласно регламента се състезават в шест категории: „Комплексно естетично възстановяване“, „Керамични възстановявания“, „Композитни възстановявания“, „Розова естетика“, „Ортодонтски случай“ и „Имплантологичен случай“. Към регламента на конкурса е учредена и допълнителна категория: “Студентски клиничен случай”.

 
 
 
Untitled-1.jpg
Untitled-12.jpg
 

През 2018 г. организаторът на конкурса „Усмивка на годината“ в. Dental Tribune ще представи за първи път журито в конкурса на специалния Smile of the Year Symposium. Бутиковата проява ще съдържа лекции и уъркшоп сесии, водени от членовете на съдийския екип, за да срещне лице в лице участници и жури. Симпозиумът е неразделна част от конкурса „Усмивка на годината“ и ще бъде реализиран в деня на официалната церемония по награждаването - 17 май 2018 г.

 
 
 
_DSC7112 copy (1).jpg
 
 

„Усмивка на годината“ 2018

С цел иновация, прозрачност и дигитализиране на конкурса за своето следващо издание през 2018 г. любимата дентална надпревара си партнира с международната онлайн платформа за мениджмънт на събития Weemss. Участието в конкурса никога не е било по-бързо и лесно!

Победителите в „Усмивка на годината“ 2018 ще бъдат оповестени на официалната церемония по награждаването, която ще се състои на 17 май от 20.30 ч. в Sofia Live Club.