ЖУРИ

 
 

Членове на журито са трима международни авторитети и лидери на мнение в световната дентална медицина.

Журирането се извършва чрез анонимно разглеждане на кандидатурите онлайн и последващ анонимен вот от страна на журито.

 
jury-1.png

Д-р ставрос пелеканос, Гърция

Асистент-професор във Факултета по дентална медицина в Атинския университет и член на факултета на Световния институт за дентално образование в Лос Анджелис, Калифорния. В момента управлява частна практика в Атина, специализираща в протетиката, имплантологията и естетичната дентална медицина. Д-р Пелеканос изнася лекции в цял свят и води практически курсове по имплантология, естетика и възстановителни процедури, също така публикува статии в реномирани международни журнали и други научни издания.


jury-3.png

д-р рафи романо, Израел

Специалист по ортодонтия и зъбно-лицева ортопедия, завършил Факултета по дентална медицина в Еврейския университет, Адаса, Йерусалим. Ръководи частна практика в Тел Авив, специализираща в ортодонтията с фокус върху лечението на възрастни и естетичната ортодонтия. Д-р Романо е член на редакторския борд на International Journal of Esthetic Dentistry. Той изнася лекции в цял свят по естетична ортодонтия и мултидисциплинарно ортодонтско лечение на възрастни пациенти и ръководи курсове по лингвална ортодонтия в цял свят. Активен член на Европейската академия по естетична дентална медицина EAED, Американската асоциация по ортодонтия ААО и Световната федерация по ортодонтия WFO.


 
 
jury-2.png

д-р Федерико Ферарис, Италия

Д-р Ферарис е съавтор на няколко италиански и международни научни публикации и член на редакционния борд на международни списания, посветени на естетичната дентална медицина. Преподавател и гост лектор в университети в Италия, Испания и САЩ. Активен член на Европейската академия по естетична дентална медицина и Италианската академия по консервативна дентална медицина и други международни организации. Лектор на дентални конгреси и курсове в над 30 държави. Ръководи дентална практика в Алесандрия, фокусирана в оперативна дентална медицина и протетика.