ЖУРИ

 
 

Членове на журито са четирима международни авторитети и лидери на мнение в световната дентална медицина. Журирането се извършва чрез анонимно разглеждане на кандидатурите онлайн и последващ анонимен вот от страна на журито.

 
juri.jpg

д-р Франческо минтроне, Италия

Започва кариерата си като зъботехник и керамист на фиксирани протезни конструкции. Получава денталното си образование в Университета в Модена, след което специализира протетика и имплантология. Той е преподавател и председател на програмата по естетика и имплантология за Европа, Китай и Австралия на gIDE/UCLA. Автор е на статии в редица научни издания и е лектор на международни научни събития по темите на имплантологията и естественото съзъбие. В момента управлява частна практика в Модена, специализирана в естетичната и протетичната рехабилитация на съзъбието.


juri2.jpg

Д-р ставрос пелеканос, Гърция

Асистент-професор във Факултета по дентална медицина в Атинския университет и член на факултета на Световния институт за дентално образование в Лос Анджелис, Калифорния. В момента управлява частна практика в Атина, специализираща в протетиката, имплантологията и естетичната дентална медицина. Д-р Пелеканос изнася лекции в цял свят и води практически курсове по имплантология, естетика и възстановителни процедури, също така публикува статии в реномирани международни журнали и други научни издания.


juri3.jpg

д-р рафи романо, Израел

Специалист по ортодонтия и зъбно-лицева ортопедия, завършил Факултета по дентална медицина в Еврейския университет, Адаса, Йерусалим. Ръководи частна практика в Тел Авив, специализираща в ортодонтията с фокус върху лечението на възрастни и естетичната ортодонтия. Д-р Романо е член на редакторския борд на International Journal of Esthetic Dentistry. Той изнася лекции в цял свят по естетична ортодонтия и мултидисциплинарно ортодонтско лечение на възрастни пациенти и ръководи курсове по лингвална ортодонтия в цял свят. Активен член на Европейската академия по естетична дентална медицина EAED, Американската асоциация по ортодонтия ААО и Световната федерация по ортодонтия WFO.


 
 
juri4.jpg

Д-р Флорин Кофар, Румъния

Завършва специалност „Дентална медицина“ в Университета по медицина и фармация „Виктор Бабеш“ в Тимишоара през 2007 г. Получава следдипломна квалификация от Колежа по дентална медицина към Нюйоркския университет, като освен това посещава лекции в бизнес факултета на Харвард. Специализира естетична интердисциплинарна дентална медицина, като работи в близко сътрудничество с други уважавани експерти в сферата като Кристиян Коучман, Ерик фон Дорен и Пауло Кано. Изнасял е лекции в областта на денталната естетика, дигиталната дентална медицина и дизайна на усмивката в над 30 държави и реномирани академии, сред които Американската академия по козметична дентална медицина и Бразилската академия по козметична дентална медицина. Лидер на мнение за някои от най-авторитетните компании в бранша като Ivoclar, MIS, DSD и Planmeca. Известен с популярните дентални видеа, които създава. Понастоящем изнася лекции в цял свят и практикува дентална медицина в частната си клиника в Тимишоара, Румъния.